8 mei 2012

Alles bestaat uit energie

Alles bestaat uit energie, ook gevoelens en gedachten hebben een bepaalde trillingsfrequentie. Alles wat we aandacht geven groeit. Gevoelens die te maken hebben met schuld, schaamte, verdriet, boosheid zijn verbonden met lagere trillingen.

De achterliggende gedachte van deze emoties zijn ” Ik ben niet goed genoeg”

Alle gevoelens en gedachten die te maken hebben met plezier, liefde, acceptatie, van goede wil zijn, vrede en verlichting hebben te maken met hogere trillingen.



Iedereen kan voorbeelden uit zijn/haar leven halen waarin momenten van lagere en hogere trillingen zichtbaar waren. Om het geluksgehalte in het hier en nu te verhogen is het van belang om bewust te worden van de onbewuste opgeslagen emoties.

Ieder mens heeft wel eens ervaren wat een slecht humeur van een ander met de sfeer kan doen. Ook andersom: ieder mens heeft wel eens ervaren wat een positieve gemoedstoestand met de sfeer kan doen. Mensen met een hogere trillingsfrequentie zijn in staat om meer mensen te bereiken. Door licht te brengen en te zijn ontstaat er healing bij anderen die ervoor open staan.

Ieder mens is zelf verantwoordelijk voor de gemoedstoestand waarin men verkeert en wil verkeren. Er zijn genoeg mensen die weigeren te groeien omdat men bang is voor veranderingen of het gevoel heeft dat men niet anders kan.

Toch is het een feit dat de wereld aan het veranderen is. We leven in een tijdperk waarin men van overleven (Vissentijdperk) over is gegaan naar het Aquariustijdperk waarin ook spiritueel bewustzijn een belangrijke integratie doormaakt in ons zijn.

Lets make it wonderful! Blessed be!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...