19 juni 2012

Alles is liefde

Alles is liefde. Elke expressie, emotie, gedachte, actie is er in essentie 1 van liefde. Alles is gecreëerd van uit liefde, Wij zijn wezens van liefde. Doordat wij ervoor gekozen hebben om in liefde, liefde te ervaren, lijkt het soms alsof er geen liefde is. Vaak wordt de wereld hard en kil genoemd. Dit zegt niets over de daadwerkelijke wereld maar over hoe die persoon hem ervaart, en dus over zijn gedachtes over zichzelf.

Het universum zoals het is bestaat uit pure liefde, al dat is is liefde. Wij zijn unieke delen van het geheel, doordat wij afscheiden zijn van het geheel ervaren wij dingen zoals pijn. Realiseer je dat dit ons de mogelijkheid geeft om liefde te ervaren. Om opnieuw liefde toe te staan en ons daar op te focussen. Het herinnert ons in feite aan wie we werkelijk zijn. Door liefde te ervaren van anderen moet je eerst liefde voor jezelf ervaren. Anderen reflecteren de liefde die jij voor jezelf voelt, ze kunnen je herinneren aan de liefde die er is, en je weer in contact brengen met jouw onuitputtelijke liefde.


Ontvang de liefde die er is, er is niets dan liefde voor jouw. Alles om je heen ademt liefde. Kan je het ontvangen? Geloof je dat je het verdient? Dat je zo’n geweldig iemand bent die dit allemaal verdient? Geef jezelf liefde, hou onbaatzuchtig van jezelf. Eer jezelf elke dag, elke minuut, elke seconde voor het prachtige wezen dat je bent.
Leef met volle overgave, ervaar elke emotie met passie en vergeet niet dat alles liefde is, dat jij liefde bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten