1 juni 2012

De eerste 12 minuten

Onthoud het volgende: de eerste 12 minuten van de dag zijn bepalend voor hoe de rest van die dag verloopt. In de eerste minuten bepaal jij welke energie je later terugkrijgt. Het is een cyclus die je opstart vanaf het moment dat jij wakker wordt. Wat je denkt, voelt en onderneemt in de eerste 12 minuten van de dag, bepaalt hoe jij de rest van de dag ervaart.

2012 is jouw ontwaking, vergelijkbaar met die eerste 12 minuten van de dag. Wat jij dit jaar creëert en uitzendt, is van invloed op de rest van je leven. Wees je bewust van wat je denkt, wat je voelt en hoe je handelt, want het keert naar je terug. Sta stil bij wat je nu echt wilt veranderen en creëren en besef je goed: 2012 is geen eindpunt, maar een nieuw begin. Er is geen ondergang, slechts een keerpunt, waarbij we de mogelijkheid hebben om juist in deze tijd versneld door een veranderingsproces heen te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...