5 juli 2012

Chlorella: bron van welzijn

Zuiveren en vasten

Gedurende het vasten put het lichaam uit zijn voorraden, wat een zuiverend effect op lichaam en geest heeft. De perzoon die vast geeft al vast voedsel, alcohol, koffie en sigaretten op gedurende één, twee of meerdere weken. Dat is waarom het essentieel is om veel te drinken : kruidenthee, fruit- en groentensappen, groentenbouillons en natuurlijk water! Op deze wijze elimineert het lichaam de toxines en voorraden die opgeslagen zijn in de cellen. Als resultaat zijn de organen voor eliminatie (nieren, lever, darmen, huid) overwerkt, het lichaam produceert minder darmvloeistof en de activiteit van de bloedsomloop is verminderd.

 

 

Vasten met chlorella

Tijdens periodes van vasten elimeert het lichaam op een intensieve manier ; lever en nieren zijn dus overwerkt. Bij gevolg bestaat het risico dat de giftige stoffen die zouden moeten geëvacueerd worden kunnen inflitreren in andere orggan en dit resulteert in spierpijnen en pijnen aan de pezen.
Daarom adviseer ik u om niet langer te vasten zonder chlorella te nemen! Chlorella begunstigt de eliminatie van giftige stoffen en afval dat vrijkomt in het lichaam.

Ontgiften

Chlorella bindt ook toxische substanties ,zoals zware metalen en pesticides, in de darmen en dit is het geval totdat ze volledig zijn geëlimineerd. Bovendien tonen urine en stoelgang analyses dat het gehalte aan toxines in de excretieproducten hoger is na een chlorella kuur.
Sporen van meer dan 150 soorten organische solventen kunnen in het menselijke lichaam gevonden worden, plus uiterst toxische zware metalen zoals kwik en lood (p 72, 73). Met chlorella hebben we een heel unieke natuurlijke ontgiftende substantie voor handen.

Darmflora

Vasten heeft een stimulerend effect op het terug in stand brengen van de darmflora. Chlorella draagt hier ook toe bij. Wetenschappelijke studies hebben bewezen dat chlorella de regeneratie van darmflora bevoordeelt, voornamelijk daar het activeren van de vermeerdering van lactobacilli, dit zijn melkzuurbacteriën die zich viervoudig kunnen vermeerderen (p 19).

Lever regeneratie

In China wordt de lever beschouwd als de zetel van de melancholie. Dat is zonder twijfel de reden dat het ontgiften en regenereren van de lever tijdens periodes van vasten een euforisch effect hebben.

Voorbeeld

Door middel van vasten onderhoudt een overtuigde aanhanger van deze praktijk (leeftijd 52)haar fysische en mentale vorm. Maar ze lijdt soms van pijnen in de gewrichten van haar pink, die zo gevoelig zijn geworden dat een lichte klap hen voor uren kan laten pijn doen. Ze kloeg ook over haarverlies en breekbare vingernagels. Na haar onderzocht te hebben heb ik haar aangeraden om chlorella te nemen tijdens haar periodes van vasten. De symptonen verdwenen zeer snel en sindsdien kan zij niet langer zonder chlorella tijdens het vasten.

http://www.chlorella-guide.com

1 opmerking:

  1. Ik geloof in de voordelen die chlorella kan geven. Dit komt omdat toen ik begon met het nemen van het vorig jaar zoals aanbevolen door mijn arts, ik voelde me echt ontgift.

    BeantwoordenVerwijderen

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...