16 juli 2012

Het licht in jezelf ontwaken

Jij bent veel meer dan jouw lichaam alleen, je bent altijd licht geweest. Jij bent een lichtwezens met heel bewust geheugenverlies en met goddelijke vermogens omdat jij onderdeel bent van deze bron van puur licht en liefde. Ver weg nog zelfs verder dan de planeten en sterren waar we langs vliegen als we s’nachts dromen, zien we heel groot, de Bron waar we vandaan komen. Schijnend in het witgouden licht, waar we hele kleine witgouden lichtjes naar toe zien gaan en er vandaan komen. Allemaal zielen die net terug zijn van hun lange levensreis en die net op weg zijn te vertrekken, om zo alles te vergeten en de ultieme levenservaringen op te doen op andere planeten en in de andere dimensies die oneindig zijn.

Deze bijzondere energieën hebben nog geen vorm en communiceren alleen nog maar met de Universele taal die iedereen verstaat, de taal van wondermooie klanken en kleuren, waar geen woord gesproken wordt. Nu je zo vanuit de ruimte het mooie contrast ziet met de donkere achtergrond en de sterren, kun je zien dat de lichtjes even groot zijn en dezelfde kleur hebben als de Bron, dus totaal gelijkwaardig zonder enig verschil. Hier bestaat geen oordeel, geen dualiteit en geen ego, alles is liefde hier en met deze mooie ervaringen en beeldvorming ondervindt je eigenlijk welke diepe betekenis het heeft om werkelijk een te zijn met de Bron van alles dat is en dat het leven eigenlijk een spel is, wat soms verkeerd geïnterpreteerd wordt.

De vaak karmische levenslessen zijn zwaar en het is wel eens moeilijk te begrijpen wat je uit een situatie mag leren. Toch zijn de afspraken met volledig bewustzijn en zonder geheugenverlies gemaakt voor je hier op Aarde kwam. Jij bent uitgekozen uit jouw zielengroep om hier te zijn. Dus twijfel niet aan jezelf en herinner je taak hier, want je bent er nooit meer klaar voor geweest dan NU. Deze reïncarnatie is echter wel anders dan de anderen die je hebt beleeft. We zijn hier om de shift in de ®evolutie van de mens en Gaia te helpen manifesteren, een hele bewuste keuze, gemaakt samen met zeven miljard andere gereïncarneerde. Het hele Universum kijkt mee met ons en deze unieke kosmische gebeurtenis, waar de vrije wil en keuze een grote rol speelt.

Het is daarom erg belangrijk om je in een zo hoog mogelijke liefdes trilling te begeven en op die hoge golven van energie, zo veel mogelijk mensen mee te nemen. Zodat we kunnen ascenderen naar de nieuwe wereld, waar alles in balans is en de behoefte van leven waarborgt, op gelijkwaardige basis. Als je weet dat we allemaal verbonden zijn met elkaar en met de bron van alles dat is, dan weet je dat we er altijd zijn geweest, dat we kansen mogen scheppen uit een zo slecht uitziende situatie en dat 'de dood' eigenlijk niet bestaat. Er is altijd hoop als je bewust bent van deze energie van bewustzijn, die met jou samen het pad van ascentie omhoog loopt...

Richard Insight

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...