14 december 2012

Healing van overledenenHealing van overledenen


Energetische hulpverlening op een dieper niveau.
Genezing door het herstellen van het energiesysteem van het lichaam.Tijdens de healing halen wij ongewenste energetische verbindingen (overleden zielen) en negatieve energieen weg waardoor de weg naar genezing wordt geopent.
Kortom de energetische massage reinigt het lichaam en de geest, en brengt je tot evenwicht en harmonie.
Door mijn heldervoelende gave, kan ik deze energieën en pijnen aanvoelen. Van zodra ik deze energieën voel in mijn lichaam kunnen deze getransformeerd worden.
Dit gebeurt enkel als jij hier klaar voor bent. dwz. als jij bewust en actief aan jezelf wilt werken. Door bewust tijd te maken voor jezelf en verbinding te maken met wat er leeft in jou.
Het is heel belangrijk dat je zoveel mogelijk in je eigen energie en kracht blijft. Dit kan je leren door je aandacht naar binnen te richten en stil te worden.
Vermijd zoveel mogelijk negatieve gedachten, drukke ruimtes, belastende relaties en negatieve of zwaar emotionele mensen. Enkel door je aandacht naar binnen te richten, kan je blokkades oplossen en karma verwerken.
Maak tijd voor jezelf, al is het maar tien minuutjes per dag.
Ook een gezonde levenswijze is heel belangrijk. Enkele voedingstips vind je terug op mijn website.

Leef in het NU.
Draag je eigen verantwoordelijkheid
en zorg goed voor je lichaam.
Maak tijd voor jezelf.
Waarom worden mensen ziek?
Ze zijn te ver verwijdert van zichzelf.
Ze hebben geen contact meer met hun lichaam.
Ziekte is bedoelt om mensen terug op het juiste pad te brengen.

Wij staan allemaal energetisch in contact met elkaar. We nemen energie van elkaar over, geven, nemen en ontvangen. Soms blijven die energieën van anderen in ons systeem hangen en vinden deze geen uitweg.Of oude eigen emoties blijven in je systeem hangen. Hier kun je soms behoorlijk last van hebben. Dit kan zich uiten in fysieke klachten zoals hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid, maar je kun ook gevoelens van de ander overnemen zoals onzekerheid en depressies.
Veel ziekte's worden veroorzaakt door negatief geladen energieën. Het aan en afvoeren van energie van het lichaam kan door allerlei oorzaken verstoord worden, als men hier niets aan doet, wordt het immuun systeem zwakker en zullen er uiteindelijk lichamelijke en of geestelijke klachten ontstaan. Als de energie doorstroming goed is, zal lichaam en geest zelf voldoende kracht(energie) hebben om vitaal te blijven. Door het herstellen en het onderhouden van het energiesysteem zal men zich veel sterker en gezonder gaan voelen en kan het lichaam zichzelf herstellen van ziekte. Immers als je een auto hebt onderhoud je deze toch ook, waarom je lichaam niet?
Door de overvloed van informatie waaraan we tegenwoordig worden blootgesteld raken we steeds verder verwijderd van onszelf. We lopen onszelf voorbij en richten ons steeds meer op externe zaken waardoor we vaak de essentie van het leven uit het oog verliezen. Hierdoor raken we vermoeid, gefrustreerd of lopen we vast in emoties en negatieve gedachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten