23 februari 2013

Overvloed en Rijkdom


Zeg JA tegen jezelf. Zeg JA tegen jezelf in elk opzicht. Tegen wie je bent, wat je kunt, wat je voelt, wat je wilt. JA zeggen tegen jezelf is er durven zijn zoals je bent.

Rijkdom en overvloed is meer, veel meer dan alleen maar geld en materiële zaken. Natuurlijk. Geld is dezelfde energie als Kracht en Liefde. Alles komt uit één bron, de bron van levensenergie die voor en door ons heen stroomt en die wij kunnen toelaten of blokkeren.

Wij zijn een verlengstuk van die Bron, er is geen afgescheidenheid tussen wat de BRON is - van Liefde, kracht, overvloed, creativiteit, levenslust, plezier - en wie wij zijn. Wij denken dat misschien wel eens, we ervaren dat wellicht vaak zo, we leven over het algemeen in de veronderstelling dat wij klein en nietig, minderwaardig zijn, maar dat is DE misvatting. Wij zijn deel van het geheel, deel van de Bron, van oneindige mogelijkheden. We leven met heel veel beperkende overtuigingen. Daar kunnen we ook niks aan doen, ze zijn er gedurende eeuwen ingeramd, maar we kunnen ze wel stuk voor stuk loslaten. Onderzoek je eigen binnenwereld, met name op je angsten en beperkende gedachten en neem beslissingen in wat je wilt loslaten. Dat gaat z'n werk doen als jij stelling neemt en duidelijk bent. Je roept er de Bron van energie mee aan en hoeft 'm alleen maar toe te laten.

In je Kracht blijven, dat doe je door goed bij jezelf te blijven. Goed te luisteren naar wat jij zelf wilt en JA te zeggen tegen jezelf. Geef jezelf toestemming om gelukkig te zijn, te leven in overvloed en 'download' wat je nodig hebt, wat je wenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten