7 maart 2013

Entiteiten en kinderen


 

Hoogsensitieve personen/kinderen, ook wel de nieuwe tijd en indigo kinderen genoemd zijn heel gevoelig voor energie en daarmee ook voor entiteiten. Deze kinderen kunnen haarfijn vertellen wat zij voelen, horen en meestal zien, alleen weten ze niet hoe ze hier mee om moeten gaan, het is verwarrend en wordt daarom eng gevonden. Meestal klappen deze kinderen dicht, houden hun mond en vertellen niet wat er aan de hand is, angst neemt de overhand, totdat angst hun leven gaat beheersen en zij niet meer alleen willen zijn, willen slapen, zij gaan ander gedrag vertonen die jij als ouder niet normaal vindt.

Totdat de bom barst en er over wordt verteld. Neem dit altijd serieus, neem je kind serieus, ook al vind je dit zelf eng of heb je zelf met dit onderwerp niets, of je vindt dit onzin. Wimpel gezegdes van je kind niet weg met een grapje, dit zal alleen maar het zelfvertrouwen van het kind een deuk opleveren en de angst zal alleen maar toenemen.


Baby’s en kinderen tot zo’n 5 jaar, voelen én zien vaak geesten. Hoe komt dat ? Baby’s zijn vóór hun geboorte helemaal aangewezen op hun gevoel: ze horen weinig en zien niets, maar voelen alles.

Hun gevoel is hierdoor als eerste ontwikkeld. Deze ontwikkeling gaat na de geboorte verder. Ook dit is een volkomen natuurlijk en logisch gegeven, omdat het kind in het begin alleen maar via zijn gevoel contact met de moeder kan houden. De ontwikkeling van gevoel en intuïtie vindt plaats in de rechter helsenhelft. Na het 4e jaar gaat de linker hersenhelft sterker werken: het leren en denken.

Doordat de rechter hersenhelft tot het 5e jaar sterker ontwikkeld is, heeft een kind hierdoor de beschikking over verschillende (para-) normale gaven, zoals heldervoelendheid en helderziendheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten