28 maart 2013

Sanjeevini

SANJEEVINI.... Genezende Trillingen....

Een spirituele geneeswijze die helende krachten van het eigen lichaam doen ontwaken.

Een Gift van Liefde voor Jou!
Sanathana Sai Sanjeevini helende trillingen zijn een nieuwe methode van spirituele genezing.
Sanjeevini betekent eeuwige gezondheid op het niveau van het lichaam en symboliseert de eeuwige kennis van bevrijding op spiritueel niveau.Sanathana is een sanskriet woord dat tijdloos betekent.
Binnen ieder van ons, is de Santhana energie aanwezig die de oorzaak van alle genezing is.
Deze energie, deze goddelijke energie (Shakti) sluimert in ieder van ons.
Pas wanneer deze Goddelijke energie ontwaakt, kan werkelijk genezing plaatsvinden.
Hiervoor moet de geest van de mens weer puur worden.
Dat kan alleen maar door te leven overeenkomstig de tijdloze waarden als medeogen, liefde, vergevingsgezindheid, zelfopoffering, vertrouwen, geweldloosheid,
dienstbaarheid en overgave aan God.

De Sanathana Sanjeevini helende trillingen zijn gerichte gebeden tot God,
om in een totale overgave de tijdloze helende kracht te doen ontwaken,
die in ons zelf aanwezig is.

Gebruik
Bij het gebruik van de sanjeevinis moet er rekening mee gehouden worden dat het bij chronische klachten vaak veel tijd kost om beter te worden.
Je moet dan de Sanjeevinis ook voor langere tijd dagelijks innemen. Denk hierbij aan een periode van enkele weken tot enkele maanden.
Maak er een routine van bij de maaltijden, waardoor je het minder gemakkelijk vergeet.
Bij klachten altijd eerst naar de huisarts gaan.

Genezende trillingen

Het zijn subtiele trillingen van alle helende krachten uit moeder natuur en vormen zodoende een spirituele geneeswijze. Deze trillingen zijn, via geconcentreerde gebeden,
op papier vastgelegd in de vorm van patronen.
Iedere Sanjeevini kaart is dus een geconcentreerd gebed om een bepaald lichaamsdeel of een bepaalde ziekte of aandoening te genezen.

De krachten zijn door middel van kaartjes met streepjespatronen binnen de vorm van een lotusbloem, vastgelegd en kunnen worden overgezet op bijvoorbeeld water, steentje, suikerpilletje en zalf.
Vaak kan gebruik gemaakt worden van een fotocopie van de relevante Sanjeevinis "streepjescode" door deze onder het kussen te leggen. De Sanjeevinis zijn gericht op bepaalde lichaamsfuncties, symptomen en werken op de oorzaak van de klacht. Op dit ogenblik zijn er meer dan 245 verschillende Sanjeevinis kaarten.

Pijn is de manier van het lichaam om te vertellen dat het lichaam niet in balans is. Gezondheid is een vreugdevolle reis terug naar de harmonie van het lichaam.

Ik heb Sanjeevini ontdekt als een prachtig geschenk.


Wat zijn frequenties?
Of we het nu hebben over water, bomen, planten, mensen, dieren, stenen, kleding: alles heeft zijn eigen unieke frequentie. Deze frequenties zorgen mede voor een perfecte balans en harmonie in de natuur. De natuur is als het ware een bio-computer waarvan iedere manifestatie unieke frequenties in zich heeft, die een cel of orgaan fit en gezond weten te houden. We kunnen deze unieke frequenties zien als de software/blauwdruk van het leven. Alles dat leeft en fysiek waarneembaar is, heeft op etherisch niveau een databank in zich van de juiste frequenties die iedere manifestatie fit en gezond weet te houden.

Tegenwoordig zijn bijna alle manifestaties in de natuur onderhevig aan onnatuurlijke verstoringen en vervuilingen. Straling, stress en ongezonde voeding zorgen steeds meer voor ongewenste energieën in ons lichaam en de natuur. Al deze ongewenste frequenties kunnen ons lichaam en de natuur behoorlijk uit balans brengen, met als gevolg dat we ziek kunnen worden. Ons lichaam en de natuur is als het ware een piano waarvan de snaren/frequenties bepalen of alles goed is afgestemd. Wanneer we doelbewust met deze nieuwe methode gaan werken, openen we een wereld van onbegrensde mogelijkheden. Deze mogelijkheden, denk dan aan oplossingen voor mens, dier en de natuur, kunnen revolutionair worden toegepast en wonderen doen verrichten. Sinds 1994 bestaat de Sanjeevini-methode, die inmiddels door ruim 1 miljoen mensen wordt toegepast op zowel de mens, dier, natuur en techniek.

De eenvoud van deze methode is juist zijn kracht.

Neutralisatiekaart:
Met deze trilling kan heel wat geneutraliseerd worden: het neutraliseren van reguliere medicijnen om bijwerkingen te voorkomen; het neutraliseren van de dagelijkse boodschappen aan voedingsmiddelen; de energetische vervuiling en/of geopatische belasting in huizen opheffen; jezelf in balans brengen, enz.De Gayatri mantra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten