Biografie

Biografie


Ik ben Ria, geboren op 28 maart, 1961 te Brasschaat. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters en 3 kleindochtertjes. Na mijn echtscheiding in 1996 ben ik mij gaan verdiepen in het spirituele. Ik voelde dat er iets aan de hand was, ik was mezelf niet meer. Ik heb vele therapeuten bezocht, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat er iemand mij kon helpen. Nu besef ik, dat ik door mijn gevoeligheid jarenlang met de miserie van andere mensen heb rondgelopen.
Als je hooggevoelig bent, beschik je over een uiterst gevoelig antennesysteem. Als je je dan teveel naar buiten richt, komen er teveel invloeden naar binnen en krijg je problemen. Dit is gebeurt in 2004, ik zat toen in mijn derde jaar van mijn opleiding als gezondheidstherapeute, toen ben ik ziek geworden, ik had kanker.  Er waren ook overleden zielen bij mij, dat was de reden waarom ik mezelf niet was en waarom geen enkele therapeut mij kon helpen. Deze zielen dienen eerst verwijdert te worden, want ze blokkeren heel je energetisch systeem, waardoor er geen enkele behandeling werkt. Later heb ik deze gave zelf ontwikkeld. Mijn opleiding heb ik niet meer afgemaakt, want ik besefte dat dit niet de manier was waar ik mensen mee kon helpen.
De kanker was de grote ommekeer in mijn leven, door mijn ziekte werd ik gedwongen om tot rust te komen. Ik werd me eindelijk bewust, dat ik enkel kon genezen door mij naar binnen te richten, in stille aandacht, om zo terug in contact te komen met mijn eigen kracht, mijn eigen licht. Want diep in ons, zit die onuitputtelijke bron van genezende kracht, waar we alleen mee in contact kunnen komen als we stil zijn.
Nu gebruik ik mijn gevoeligheid als een soort therapeutisch instrument, waardoor ik kan meevoelen met anderen, d.w.z. ik voel in mijn lichaam, de spanningen, pijn, maar ook alle subtiele energieën die niet thuishoren in jou lichaam.
Uiteindelijk telt alleen de ervaring en kun je alleen iemand iets leren waar je zelf ervaring mee hebt.
In 2010 heb ik een sabbatjaar genomen, ik ben vertrokken naar India, heb eerst een rondreis gemaakt en heb me later gevestigd in Putthaparti, daar heb ik gedurende 8 maanden genoten van de goddelijke energie van Sai Baba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten