23 februari 2013

Blijf dromen


 
Ga door met dromen! Droom van een mooie wereld, vol vrede en Liefde, waarin mens en dier en natuur tot bloei komen. Droom van een wereld vol blije mensen, vol pracht en schoonheid. Ga door met dromen over hoe je je idealen in praktijk brengt, hoe jij jouw wereld op z'n mooist vorm geeft.

Laat je niet misleiden door dat wat nog even niet meewerkt, het komt wel. Blijf gericht op het doel. Niet op de hobbels en struikelblokken. Glimlach en weet dat die zullen verdwijnen. Niet zolang je er met angst en beven naar kijkt, maar pas als je ze bedankt dat ze er zijn - om jou de weg te wijzen. Als je voor zo'n hobbel blijft staan en je laat weerhouden, omdat je denkt dat je er niet doorkan, wordt-ie groter en groter en belemmert-ie je zicht. Maar als je dat kunt, kun je het ook andersom!

Ga er dwars doorheen, ga eroverheen, loop eromheen, spoel de hobbel weg met je intenties, zoals de zee een hoopje zand omver spoelt. Vergis je niet, je hebt al die mogelijkheden. En hoe meer je gericht bent op wat je wel wilt, hoe meer alles meebeweegt in die richting. Wij zijn namelijk degenen die de richting bepalen. Wij kiezen zelf waar we heen willen.

Blijf je maar omkijken naar dat wat achter je ligt? Of durf je nieuwe stappen te zetten? Alle wegen liggen voor je open. Behalve de terugweg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten