22 november 2014

Spirituele groei begint bij aardenZonder te aarden wordt het energiesysteem overbelast en kun je ziek worden
Waarom aarden?
Alles valt of staat bij aarden. Het werkt hetzelfde als de aarde draad van het elektra, overtollige energie wordt afgevoerd naar de aarde. Heel veel jonge mensen zijn ongeaard, zitten in fantasie en hun waarheid is ver te zoeken. Velen vluchten ook omdat ze in wezen (in de ziel) de aarde niet prettig vinden, in plaats van er deel van uit te maken, gaan ze er voor vluchten en zo kun je nooit iets leren voor jezelf en ook niet voor je ziel. 


Wanneer wij energie aanroepen zich te bundelen om ons te helpen, dan zul je er bewust mee bezig moeten zijn. Want als je aanroept, dan moet de energie, die teveel is en niet door ons lichaam wordt gebruikt, toch afgevoerd worden naar de aarde, zodat die daar kan wegvloeien naar planten en dieren. Wanneer je dit niet doet, wordt het energiesysteem overbelast en kun je ziek worden. Het begint met prikkelingen in de handen en armen die je niet kwijt kunt raken. Je kunt met deze aardingsmethode ook vele anderen helpen.
Daarom is het de bedoeling dat men gaat aarden om op die manier de overtollige energie af te voeren. Wanneer dit niet gebeurt, kun je door de hoge trilling die opgebouwd wordt in je lichaam, energetisch opgetild worden en ga je zweven. Dan komt alle informatie die zich in de cristallen van de energie bevindt ineens op je af, dit kan verwarrend zijn en ook energieën zonder fysiek lichaam kunnen daar op af komen die er misbruik van willen maken. Zij kunnen de verwarring nog groter maken door een wirwar van ellende van energetische onrust naar je toe te sturen. Pas als je jezelf gaat zuiveren, valt het je op hoeveel onrust het je had gebracht, door de rust die dan over je heen komt. Dan pas kun je weer genieten van de rust. Ongeaardheid betekent niet in realiteit zijn en niets voor jezelf en de aarde kunnen betekenen. Om de gedachtekracht te kunnen gebruiken en het zelfgenezend, of het zelfregenererend vermogen te bewerkstelligen is concentratie vereist en die komt wanneer je geaard kunt zijn, dan komt automatisch ook het voelen. Het voelen is in de ziel omsloten en ligt in het middelpunt van ons lichaam. Om ieder mens heen staat een cristal, al vanaf de geboorte, nog sterker, al van voor de geboorte van de ziel. Bij incarnatie gaat daarover de geest als een sluier van vergetelheid en is er de oerbron die contact maakt met het onderbewuste.
Het energetische leven en spirituele groei begint bij aarden!


Aardingsmethode
Simpel de voeten op schouderbreedte zetten, knieën los. Haal een rechte lijn door je lichaam en verbind dit met de aarde, niet verder dan 10 cm de aarde in. Haal diep adem door de neus en houd de mond gesloten. Probeer de adem zolang mogelijk vast te houden om de hersenen zoveel mogelijk zuurstof te geven om te kunnen concentreren en maak van je mond een tuut en blaas de lucht zo langzaam mogelijk helemaal uit. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten