Energetische vervuilingen

Energetische vervuilingen

Heb je ook het gevoel dat je vast zit, of een algeheel gevoel van tegenwerking? Heb je het gevoel dat je leven behoorlijk overhoop wordt gegooid? of dat je plannen maar niet van de grond komen? Ben je vermoeid of heb je slaapproblemen? of heb je klachten waarbij de dokters niks vinden? Heb je moeite om je te concentreren? Heb je last van woedeaanvallen, angsten, verdriet? Heb je één of meerdere van bovenstaande klachten, dan ben je waarschijnlijk energetisch vervuild.

Met energetische vervuiling bedoel ik, dat men 'energie' of 'iets' bij zich heeft, wat niet van zichzelf afkomstig is. De meeste mensen hebben energetische vervuiling bij zich, in meer of mindere mate. Natuurlijk kunnen al deze symptomen ook door andere oorzaken veroorzaakt worden. Eerst dienen de niet-eigen energieën opgeruimd te worden, zodat we daarna met de werkelijke oorzaken van de klachten die in de persoon zelf liggen verder kunnen gaan. Het zou ook kunnen dat de klachten al zijn verdwenen van zodra de niet-eigen energieën zijn verwijderd.

De niet-eigen energie is vrijwel altijd afkomstig van andere mensen. Dit kunnen mensen zijn die je kent of gekend hebt, maar soms ook onbekenden. Het kan van mensen zijn die leven, maar ook van gestorvenen.(entiteiten)
Het kan uit je huidige leven afkomstig zijn, of je kan het al sinds een vorig leven bij je hebben. Het kan tijdelijk zijn, en dat het na een paar dagen weer wegtrekt, of het kan permanent in je aura verankerd zitten. Als het langer in je aura zit (dan bedoel ik echt tientallen jaren) dringen deze energieën door tot in het diepste van je cellen en kunnen allerlei ziektes veroorzaken. (zoals kanker, depressie, depressie bij kinderen, fybromyalgie, cvs, autisme, parkinson, enz...) 
Soms hebben mensen al van hun kindertijd een deel van de gestorven ouder of grootouders bij zich. Of van een gestorven kind uit de klas, of het tweelingbroertje dat al in de buik was gestorven. Wat is de reden dat het kind zo openstond voor deze energieën? Vaak komt het door eenzaamheid, gebrek aan aandacht en liefde, maar ook ziekenhuisopnames en ernstige trauma's kunnen zorgen voor een 'open deur'. Het natuurlijke afweringssysteem werkt dan niet meer goed.

Oorzaak kan zijn dat de ontvanger hiervoor gevoelig is. Deze gevoeligheid kan ontstaan doordat we niet aanwezig zijn in ons lichaam, hierdoor ontstaan gaten in ons energieveld. Afwezigheid kan ontstaan door traumatiek, door drugs, alcoholgebruik, iemand anders willen zijn, niet genoeg met het NU bezig zijn, maar meer met de toekomst of het verleden. Belangrijk is om positief in het leven te staan. 
Mediteer, richt je aandacht naar binnen en kom zo terug in je eigen kracht.
 Leef in het Nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten