20 maart 2012

Magneettherapie

De basis van gezondheid en de bron van alle kracht = ENERGIE

Magneetveldtherapie: ondersteund het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Magnetisme heeft een grote invloed op alle biologische processen. De aarde is een magneet met een noord- en een zuidpool en het magnetische veld dat daarvan het gevolg is en dat de planeet omhult, is essentieel voor alle levensprocessen.

Dit magnetisme is een basisvoorwaarde voor het leven, omdat het ordenend werkt. Omdat alles is opgebouwd uit atomen en moleculen, wordt elke structuur bepaald door magnetisme. Verstoring van magnetisme betekent, toename van wanorde en degeneratie. En dat is precies wat valt waar te nemen, een sterke toename van degeneratieve ziekten en chaotische uitbarstingen van geweld in mens en natuur. Mogelijk is de groei van de wanorde om ons heen te verklaren door de toenemende verstoring van het natuurlijke magnetisme dat gezondheid en harmonie ondersteunt. Veel chronische aandoeningen komen rechtstreeks voor uit een verstoring van ons magnetisch veld.

Magneten versnellen genezingsprocessen, verminderen pijn en verhogen de doorbloeding, waardoor je meer zuurstof hebt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Door de vele verstoringen van het natuurlijk magnetisch veld van de aarde, levert ze niet voldoende energie voor vitaliteit en gezondheid. Met behulp van een elektromagnetisch veld kunnen moleculen worden aangezet tot grotere activiteit. Hierdoor worden chemische reacties, en dus ook helingsprocessen, versneld. De rode bloedlichaampjes zwemmen sneller en verklonteren minder, waardoor zij in staat zijn meer zuurstof op te nemen en af te geven. Mensen voelen zich na een magneetbehandeling direct vitaler. Genezing is niets anders dan het herstellen van het reguleren van de magnetische kracht. Magnetisme is de enige kracht in het universum die de natuurlijke orde weer kan herstellen. Magneten werken uitstekend voor pijnverlichting, door een versnelde afvoer van afvalstoffen uit de cellen en doordat zenuwbanen direct terug gaan doorstromen.

Magneten worden succesvol ingezet tegen pijn bij artritis, reuma, rug-, hoofd- en schouderklachten, breuken, scheuringen, verstuikingen en gewrichtspijnen.

Elektromagnetische matrassen verbeteren de doorbloeding, waardoor de cellen beter in staat zijn zuurstof op te nemen, cellen regenereren sneller en blijven gezonder. Ook de stofwisseling, en daardoor de afvoer van gifstoffen, wordt ondersteund. Verder wordt de calciumstofwisseling geactiveerd, waardoor een geleidelijke verbetering van de botstructuur mogelijk is. Een directe invloed is een positieve regulering van het hormoonsysteem. Het immuunsysteem wordt wel versterkt, waardoor het lichaam beter in staat is infecties te bestrijden. Ze werken vooral goed in combinatie met andere therapieën, vaak direct door herstel van het etherisch lichaam. (=levenskracht) Magneten beschermen tegen storende stralingen. Magneetveldtherapie is ook goed voor sportbeoefenaars. Sportieve topprestaties door activering van de celstofwisseling en een sneller herstel. De therapie ondersteunt de verbetering van het bloed en de doorbloeding, en een stijging van de partiële zuurstofdruk, waardoor de afzonderlijke spiercellen meer zuurstof en voedingsstoffen toegevoegd kunnen krijgen. Omdat ook de stofwisseling in de cellen wordt geoptimaliseerd, kan tijdens het sporten dit meeraanbod van energiedragers ook wezenlijk beter gebruikt worden.
De cellen worden sneller ontzuurd en er is een versterkte afvoer van afvalproducten.
. Optimale wedstrijdvoorbereiding door energiebesparend opwarmen.
. Versnelde genezing van sportblessures.
. Verkleining van blessurerisico's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...