10 april 2012

De nieuwe geneeskunde

“Iemand is pas verloren als zelf de hoop wordt opgegeven!”


German New Medicine (GNM) ontwikkeld door Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D. gaat uit van de gedachte dat elke ziekte, inclusief kanker, zijn origine vindt een onverwachte schok die men ervaart. De ontdekking kwam nadat Dr. Hamer, de voormalige hoofd internist oncologie aan de universiteit van Munchen Duitsland, zijn zoon onverwacht verloor. Tijdens deze stressvolle periode ontwikkelde zich bij hem kanker (testikel).



Ziekten en Emoties
Deze diagnose leidde bij hem tot het bestuderen van de connectie tussen stressvolle gebeurtenissen en ziektes door bij kankerpatiënten (zijn specialiteit) de historie voorafgaande aan de ziekte te onderzoeken. Hij vond dat, net als bij hemzelf, al zijn patiënten door een zeer stressvolle periode waren gegaan voorafgaande aan de openbaring van de ziekte. Door ook andere ziektes in het onderzoek te betrekken kwam aan het licht dat elke ziekte gecontroleerd wordt door een specifiek gedeelte van de hersenen en verbonden kan worden met een identificeerbare stress situatie.

GNM is gebaseerd op vijf biologische wetten die wetenschappelijk toe te passen zijn op alle voorkomende ziektes:

#1. Elke ziekte wordt veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis / conflict / schok die mensen onverwacht treffen.

#2. Op voorwaarde dat er een oplossing is voor het conflict ontwikkelt zich elke ziekte in twee fasen. Een conflict actieve fase en een genezingsfase.

#3. Verbindt de bevindingen van de eerste twee wetten in context met de embryologie (de studie naar de ontwikkeling van de embryo) en de ontwikkeling van de mens. Het illustreert de biologische correlatie tussen het fysieke lichaam, de hersenen en het orgaan vanuit het gezichtspunt van de evolutie.

#4. Adresseer de rol van de microben in de context van de evolutie met betrekking tot de drie kiemlagen waaruit onze organen voortkomen. De microben zijn onontbeerlijk voor onze overleving.

#5. Elke zogenoemde ziekte moet men gaan begrijpen als een zinvol speciaal biologisch programma van de natuur dat gecreëerd wordt om een onverwacht biologisch effect op te lossen.

Kanker op zichzelf is niet dodelijk
Verder geloofd Dr. Hamer dat een persoon niet kan overlijden aan kanker op zichzelf. Wanneer iemand overlijdt gedurende de conflict actieve fase van de ziekte stelt hij is het door energie gebrek, gewicht verlies, slaap gebrek en emotionele en mentale uitputting. De stress voortkomend uit de kankerdiagnose, of het geven van een negatieve prognose is vaak genoeg om een persoon te beroven van de levenslust.

Conventionele behandeling van kanker zorgt alleen maar een acceleratie van de neerwaartse spiraal! Als een kankerpatiënt nog geen behandeling heeft ondergaan als radiotherapie of chemotherapie heeft GNM een succesratio van 96 tot 98 procent. Toen Dr. Hamer deze bevindingen wilde publiceren werd hij aangeklaagd en dwarsgezeten door Franse en Duitse autoriteiten. Hij leeft nu in ballingschap in Spanje waar hij zijn strijd voortzet voor de erkenning van GNM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...