15 april 2012

Wat is een stiltewandeling



Dit is lopen in een rustig tempo, met volle aandacht, zonder te praten. Volledig genieten van de ervaring van het wandelen in harmonie met jezelf en de omgeving. Al wandelend in de rust van de natuur zorgen de cadans van je voetstappen en de aandacht voor je lichaam voor een mediterend effect. Dit werkt rustgevend voor de psyche en geeft je een gevoel van vrede, vrijheid en blijdschap.
Een stiltewandeling vergroot bovendien je emotionele en mentale veerkracht.


De natuur, gecombineerd met stilte, ruimte en frisse lucht, vormt de perfecte omgeving om weer voeling te krijgen met uw oorspronkelijke, pure aard. De natuur is een bron van inspiratie, van nieuwe energie en heeft een rustgevend effect op de psyche. De natuur helpt u om bewust te worden van waar u staat en u te richten op uw ontwikkeling als mens. In de natuur kunt u zich veilig van uw wikkels ontdoen: ONTwikkelen. Uw kracht hervinden en datgene loslaten wat u niet meer dient.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...