8 april 2012

Wat te doen bij een sterfgeval

Zend liefde bij sterfgevallen:
Wat jullie bijvoorbeeld al kunnen doen is als je bij het sterfbed van een persoon bent of begrafenis, zend dan veel liefdeslicht en visualiseer dat de persoon naar het liefdeslicht toe gaat en liefdevol ontvangen wordt.
Dan wordt hij heel goed ontvangen via zijn gids en door ons hier en zullen er veel minder dwalende entiteiten zijn die de weg kwijt zijn.
- Loslaten en met rust laten:
Soms zijn mensen na het overlijden zo diep bedroefd en missen de overledene zodanig dat ze die het liefst nog bij zich zouden willen hebben en daardoor "vasthouden".
Het is wel goed om je dan te realiseren dat het daardoor mogelijk is dat je de overledene belemmert om naar zijn "plek" te gaan. Hij kan dan een zwerver worden.
Door het willen "vasthouden" is er een verbinding met de overledene en die kan dan bij de rouwende energie wegtrekken. De rouwende kan daardoor steeds meer uitgeput raken en tenslotte in een dal terecht komen.
Als iemand wordt geboren is er grote vreugde, bij het sterven diepe droefheid, maar wellicht is het goed om ons te realiseren dat geboren worden en sterven bij elkaar horen in de reïncarnatiecyclus teneinde je grotere-zelf te kunnen "volmaken".
Het is goed om overleden mensen met rust te laten. Zij kunnen dan hun eigen verdere ontwikkeling voortzetten en is het voor hen niet nodig ons te storen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stil gewaarzijn

Alleen door stil gewaarzijn kunnen we  lichamelijk en geestelijk veranderen.  Deze verandering is volkomen spontaan.  Als we moeite d...